Hírek, aktualitások 2022 arrow Bemutatkozás
Hírek, aktualitások 2022
Szállásadás árakkal, turizmus
Bemutatkozás
A tanya
Kezdőlap
Tanyánk termékei
Videóink
Képek a tanyáról
Elérhetőségeink
Eladó termékeink
Partnereink
szallasponthu.jpg


Zászló számláló
User Menu

Bemutatkozás Nyomtatás

  

BannerFEKVOkicsi.jpg
A Diós tanya Békés város külterületén található, a szélső háztól mintegy kettőszáz méterre saját, szilárd bekötő úttal megközelíthető. A városi fejlett infrastrukturával rendelkezünk. Szabad internethasználatot biztosított vendégeinknek a szobákban is. 

Gazdaságunk a Kettős-Körös természetes medrétôl 4 km-re található gazdag állat- és madárvilággal. 

A gazdaság kialakítását céltudatosan végeztük és a kis szántóföldi területből kialakítottunk egy korszerű ökogazdaságot, egy szép nagy gyümölcsössel, napelemes aszalóval, állattartó és gazdasági épületekkel, saját termék feldolgozó kisüzemmel, ökoturizmus szálláshellyel. A kecsketenyésztés és a sajtgyártás befejezését követően a gyümölcstermesztésre, a termékeink feldolgozására és a falusi vendéglátásra helyeztük a fő hangsúlyt, különös tekintettel a falusi vendégasztal szolgáltatásra. Új termékeink a hidegensajtolt olajok. A lekvárokat hagyományosan rézüstben főzzük.

Ha csendre, nyugalomra vágyik, legyen vendégünk Békésen, a Diós tanyán! Újonnan kialakított bio-gazdaságban, kényelmes apartmanunkban és két szobás vendégházunkban várjuk Önöket. Tanyánk nyaranta gyermek kacagástól hangos. Unokáink mellett különösen örülünk a kisgyermekes családoknak, mert a gyerekek nagy élvezettel fedezik fel a tanyasi élet szépségeit. Mindketten szeretünk kirándulni, így szívesen látjuk a motorosokat, bicikliseket is. A madarászok is örömmel szállnak meg nálunk, hisz a környék madárvilága igen gazdag. 

Sokoldalú kirándulási lehetőség várja önt a Körösök völgyében. Pihenhet a gyulai gyógyfürdőtől 19 km-re, a biharihegyektôl 60 km-re, csendes, nyugodt, egészséges környezetben. Különbejáratú, jól felszerelt, összkomfortos apartmanban, illetve külön két szobás vendégházban tudjuk elszállásolni vendégeinket. (WI-FI, Sat-Tv, hűtő, saját fürdôszoba, főzőhely) Biztonságos parkolási helyet biztosítunk gépkocsijának, motorjának, kerékpárjának. Városunk szépen fejlődik és nagyon vendégszerető. Üzemel az új uszodánk, nagyon szép az új kikötőnk. A tájházunkban megismerkedhet múltunk történetével és tárgyaival. Három szép templomunk van: katolikus, református és görögkeleti, melyek látogathatók. A Körös-Maros Nemzeti Park látványosságai karnyújtásnyira találhatóak. A horgászok válogathatnak akár a Körösben, akár a környék horgásztavaiban, holtágaiban. A gyógyulni vágyók az ország legjobb gyógyfürdőiben lubickolhatnak. Minden út hozzánk vezet, még a kerékpárút is, akár Mezőberény, akár Békéscsaba felől érkezik. Az új kerékpárúton haladva érheti el tanyánkat, ahol a kerékpárosoknak alapszintű javítókészlet áll rendelkezésére.  

Diós tanya Békés


DIÓS TANYA

e-levél: diostanya [kukac] internet-x [pont] hu 
telefon: +36 30 218-3113 +36 30 9433-013
Postacím: Diós tanya 5630 Békés, Diós tanya IX. kerület 303/40
Megközelíthetőség: 470-es út  közúti jelzôtábla által jelezve (Békés belterületének határán,  Mezőberény irányába a gyümölcsösbe vezető saját úton)

Madarfoto.jpg

 

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.
https://regi.csabanetarchivum.hu/diostanya