Kezdőlap arrow Pályázatok arrow Az NKA Közművelődés és Népművészet Kollégiuma 2015 őszi pályázati közleményei
Az NKA Közművelődés és Népművészet Kollégiuma 2015 őszi pályázati közleményei
2015. augusztus 18.

A Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés és Népművészet Kollégouma az alábbi témakörökben tett közzé pályázati felhívásokat:

1. Téma:Megyei, országos, és nemzetközi hatókörű közművelődési és népművészeti: nagyrendezvények, kiállítások, fesztiválok, valamint szakmai konferenciák megrendezésére 

2. Téma:Amatőr művészeti, alkotó jellegű és honismereti bentlakásos (tematikus, naponta legalább 6 órás szakmai tartalommal, minimum 4 éjszaka időtartamú) táborok szakmai programjainak, valamint az élő népművészet (néptánc, népzene, tárgyalkotó népművészet) országos, regionális és megyei hatókörű alkotótáborainak megvalósítására, és mindkét terület országos szakmai továbbképzéseinek lebonyolítására. (Napközis jellegű táborokat és saját, egy alkotó közösségre korlátozódó táborokat a Kollégium nem támogat!) 

3. Téma:Rendszeresen működő, olyan táncházi programok támogatására, amelyek a megvalósítási időszakon belül legkevesebb 6 alkalommal, illetve heti-havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre. (Támogatott pályázatok esetén a táncházat akkor is meg kell tartani 6 alkalommal, ha a Kollégium csökkentett támogatást nyújt és kizárólag élőzenés szolgáltatással valósíthatók meg!). 

Részletek  

 
< Előző   Következő >