Kezdőlap arrow Pályázatok arrow Pályázat az Országos Ifjúsági Folklór Találkozó és Vásáron való részvételére
Pályázat az Országos Ifjúsági Folklór Találkozó és Vásáron való részvételére
2012. április 19.

A Mini Magyarországért Alapítvány nyílt felhívású országos pályázatot hirdet a Tiszaugi X-Games Ifjúsági Szálló és Sport Centrumban2012.07.31-től 2012. 08. 07-ig megrendezésre kerülő Országos Ifjúsági Folklór Találkozó és Vásár részvételére. A rendezvényre jelentkezhetnek korhatári megkötés nélkül mindazok a magyar fiatalok, akiket a népművészet megérintett, akik közelről meg szeretnének ismerkedni hagyományainkkal. Az elbírálásnál előnyt élveznek azok a fiatalok, akik a népművészet formanyelvében már jártasságot szereztek és megfelelő munkával rendelkeznek, annak továbbfejlesztésére, csiszolására vennék igénybe a tábor mentorait.
elentkezni lehet a www.minimagyarorszagertalapitvany.hu weboldali regisztráció és adatlap kitöltésével 2012. 07. 15-ig és a Mini Magyarországért Alapítvány számlaszámára 5000 Ft nevezési díj befizetésével.
Pályázni 4 kategóriában lehet:
- népzene/népdal
- néptánc
- vers/próza/népmese
- tárgyalkotó művészet/rajz
A kategóriák nyertesei egyenes bejutói a Tiszavirág Országos Népművészeti Fesztiválra és Versenyre, továbbá kiállíthatják, ill. felléphetnek a Vásáron. Az I. helyezett 100 000 Ft, a II. helyezett 70 000 Ft, a III. helyezett 40 000 Ft pénzdíjazásban részesül.

 
< Előző   Következő >