Kezdőlap arrow Rendezvényeink arrow Szövetségi rendezvények - tájékoztatás
Szövetségi rendezvények - tájékoztatás
2011. április 10.

Kedves Szövetségi Tagok!

Ezúton szeretnélek benneteket tájékoztatni az elkövetkező időszak néptáncos rendezvényeiről.

1.) Békés Megyei Kisegyüttesek és Gyermekegyüttesek Találkozója - 2011. május 14-én, szombaton, Kétegyházán.
Együttműködő partnerünk a szervezésben "Kaláris" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és az Táncsics Mihály Művelődési Ház.
Érdeklődni és jelentkezni lehet 2011. április 20-ig Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, az alábbi linkről letölthető jelentkezési lapon.

Jelentkezési lap BMGYKT

2.) Békés Megyei Táncosok Találkozója – 2011. július 2-án, szombaton, Gyulán a Körös-völgyi Sokadalom keretében.
Érdeklődni és jelentkezni lehet 2010. április 20-ig Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, az alábbi linkről letölthető jelentkezési lapon.

Jelentkezési lap BMTT

3.) Országos Gyermektánc Fesztivál – 2010. július 1-2 Gyula, Körös-völgyi Sokadalom – érdeklődni a részletekről Mlinár Pálnál lehet.

 Sajnálatos módon a Nemzeti Kulturális Alaptól idén sem kaptunk több támogatást, mint az elmúlt évben, így a rendezvényekre kevesebbet tudunk fordítani. A lehetőségek szerint az utazást, a zenei kíséretet mindenképpen meg szeretnénk oldani, étkezést nem biztos, hogy tudunk biztosítani, de erre csak a rendezvények előtt kb. 2 héttel tudunk választ adni.

 
< Előző   Következő >