Kezdőlap arrow Lapszemle
Lapszemle
Szabó Csaba élete a néptánc
2009. február 8.

Szabó Csaba, a Leg a Láb Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója az általános iskola hatodik osztályában ismerkedett meg a néptánccal.
A Békés Megyei Hírlap írása 

Tovább...
 
Ismét szólótánc fesztivál Békéscsabán - Békés megye, kultúra, fesztivál
2009. január 9.

Január 16-án és 17-én rendezi meg a Balassi Táncegyüttes  Működtetésére Alapítvány és  a Békés Megyei Kulturális Iroda a XIX. Országos Szólótánc fesztivált.
Forrás: http://bekesmegye.mconet.biz/bekes_megye_programajanlo

Tovább...
 
40 éves a Tessedik Táncegyüttes
2008. december 10.
2008. december 12-én pénteken 18 órai kezdettel a Tessedik Táncegyüttes fennállásának 40. évfordulója alkalmából rendezett előadásra várják Önöket.
Forrás: www.turizmus.bekesmegye.hu
Tovább...
 
A Tessedik Táncegyüttes kiválóan minősült
2008. december 1.

2008. november 29-én a Tessedik Táncegyüttes részt vett a budapesti Hagyományok Házában a Martin György Néptáncszövetség által szervezett országos minősítőn, és 137 pontot ért el minősítő műsorával, így ismét kiválóan minősült címet kapott 1996 óta immár ötödik alkalommal.
Forrás: http://www.newjsag.hu

Tovább...
 
A néptánc nagy európai ünnepe Gyulán
2008. augusztus 17.

A mögöttünk hagyott hét végén rendezték meg immár 14. alkalommal a Minden Magyarok Nemzetközi Néptánc-fesztiválját Gyulán, amelyen mások mellett török, olasz, szerb, ciprusi és magyar együttesek vettek részt.
A Hír6.hu írása

Tovább...
 
Belencéres Néptáncegyüttes - Budapesten és Békésen is remekül szórakoztatta a békési néptáncegyüttes
2008. május 1.

Április 13-án Budapesten, a Stefánia Kulturális Központban a 2007-es év Ifjúsági Néptánc Antológia Gálaműsorában tizenhárom másik hazai néptáncegyüttes mellett lépett fel az együttesünk.
Az ország legjobbjai között, a 2007-ben Nyíregyházán megrendezett VI. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozón nyertes beválogatott műsorszámát táncoltuk. Kurtucz Borbála - Farkas Tamás adta elő Eleki lakodalom címmel, óriási sikert arattak.
A Belencéres Néptáncegyüttes nemcsak versenyeken mutatja meg magát. Felléptek a Békésen először megrendezésre került I. Békési Virágünnepen április 18-20 között. Mind a három napon huszonöt perces műsorral szórakoztatták a látogatókat.
Forrás: http://bekesmegye.mconet.biz

 

 

 
Békés - néptáncból jeles
2007. február 19.

A közelmúltban rendezték meg Budapesten a néptáncosok országos antológiáját, ahol a tavalyi esztendő legsikeresebb együttesei, produkciói szerepelhettek.
Forrás: www.bmhirlap.hu

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 51 / 51