Tagjaink

Szaknévsor

Ön ellátogat-e a Körös-völgyi Sokadalom idei rendezvényeire?
 

 

Honlapunk létrehozását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta

NCA

FESZTIVÁL.HU - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja...

Linkek
  Link
  Link   Népművészeti Egyesületek Szövetsége
A Népművészeti Egyesületek Szövetsége (NESZ) 24 éves múlttal rendelkező civil szervezet, megalakulása óta legfontosabb céljának tekinti a hagyományos magyar népi kézművesség értékeinek támogatását, a népművészettel foglalkozó embe
  Link   Békés Megyei Művelődési Központ
Békés Megye Képviselő-testülete Megyei Művelődési Központja és Kézműves Szakiskolája
  Link   Hagyományok Háza
A Kárpát-medencei néphagyomány ápolására és továbbéltetésére létrehozott nemzeti intézmény, melyet a Nemzeti Kulturális Örökség minisztere 2001. január elsején alapított.
  Link   CSABANET
Békés Megye Kulturális Portálja
  Link   Békéscsaba
Békéscsaba Önkormányzata
  Link   Békés Megye Főoldala
Üdvözlöm Önt Békés megye honlapján. Köszöntöm, ha megyén kívülről vagy, ha megyén belülről látogatott el hozzánk. Köszöntöm, ha tudatosan kereste fel bemutatkozó oldalainkat, de akkor is, ha csak kíváncsiságból "szörfözött" ide.
  Link   NCA
Nemzeti Civil Alapprogram
  Link   ERIKANET
Egységes Regionális Információs Közművelődési Adatbázis
  Link   Magyar Művelődési Intézet
Az Intézet megalakulása óta (1951) a helyi közművelődési tevékenységek és a megyei /fővárosi feladatok segítése érdekében országos közművelődési tanácsadást és szolgáltatást biztosít.
  Link   Folkrádió
A Folkrádió Közhasznú Alapítvány egy internetes közösségi rádió, a Folkrádió, és az ezt támogató honlap, a www.folkradio.hu működtetése, üzemeltetése céljából jött létre.
  Link   folkMAGazin
A folkMAGazin megjelenik évente hatszor. Kiadja a Táncház Alapítvány.
  Link   Magyar Folklór Lista
A "Magyar Folklór" abból a célbol jött létre, hogy tevékeny módon támogassa a magyar folklórt gondolatcsere, tapasztalatcsere és ötletcsere révén.
  Link   Néprajzi Múzeum
A budapesti Néprajzi Múzeum a legkorábban szerveződött európai szakmúzeumok sorába tartozik. Születésnapjaként 1872. március 5-ét tartja számon a tudománytörténet, amikor Xántus Jánost (1825-1894) kinevezték a Magyar Nemzeti Múzeum Ethnographiai
  Link   Európai Folklór Intézet
Az Intézet alapvető feladata a folklórral kapcsolatos különböző területek, a kutatás, a revival mozgalom és az oktatás közötti közvetítés.
  Link   Táncház Egyesület
A Táncház Egyesület - az 1990-ben alapított Táncházi Kamara jogutódja - a táncházmozgalom és a hozzá kapcsolódó művészeti ágak társadalmi szervezete. Tagjai között megtalálhatók hivatásos művészek, műkedvelő előadók, oktatók,
 
  • Linkek   (15)