Kezdőlap
GYERMEK NÉPTÁNCOSOK XII. ORSZÁGOS SZÓLÓTÁNC FESZTIVÁLJA
2011. március 8.

A szervezők tájékoztató levele

Kedves Együttes vezetők, Oktatók!

Megvalósításához, lebonyolításához közeledik a szólótánc fesztivál regionális elődöntője. Mindehhez néhány információt szeretnénk eljuttatni hozzátok. Az alábbi listában  összeszedtük a régiós helyszínek információit.

 

A verseny lebonyolításában természetesen időpontcsúszások történhetnek, de kérlek titeket, hogy a regisztrálás időpontjait tartsátok tiszteletben! A gyerekeknél legyen diákigazolvány, vagy más a születésüket igazoló irat, hogyha kérdéses az életkor, akkor tudjátok igazolni. A beérkezett nevezések alapján azokat az oktatókat tájékoztattuk, akiknél valamilyen probléma merült fel, azonban nem mindenki küldött diákigazolvány másolatot. A számlák kiküldését a gazdaságis kollégák a héten elkezdik, a befizetés igazolását nem kell a regisztrációnál bemutatni. Akinek nem szerepel az adatbázisunkban aláírt nevezési lapja (pl. csak e-mailen kaptuk meg) annak a helyszínen alá kell majd írnia a regisztrációnál.

Központi zenekar (kötelező táncok kísérete) minden területi helyszínen:

Galga Zenekar (Karacs Gyula 20/33-88-128)

Regisztrációnál kérjük a szabadon választott táncok kísérő zenekarát megadni. Természetesen minden területi helyszínen ott leszünk, így az esetleges pontosításokat regisztrációkor meg tudjuk ejteni. A kötelező tánc a pároknál át lett írva /Nyírségi páros táncok (csárdás és ugróscsárdás) -ra/, mert a zene ugyanaz lesz, maximum tempóbeli egyeztetéseket lehet kérni a zenekartól a kötelező próbán bizonyos határokon belül, és nem lesz falunkénti kötelező táncolás. Amennyiben a zsűrinek kérdése lesz a kötelező tánc nyírségi mivolta iránt arra az esetre lesz nálam a jelentkezési lap, hogy meg tudjam nekik mondani, hogy melyik falu táncát adták elő. Szólistáknál azért van jelentősége, hogy mit táncol, mert más a zene, ott viszont aszerint lesznek párosítva a versenyen a gyerekek – ezt regisztrációnál minden féle képen egyeztetni szükséges.
Bármilyen kérdésetek van e-mailen, vagy telefonon megpróbálunk rá válaszolni.

 

Mindenkinek további jó felkészülést és versenyzést kívánunk!

 

Csasztvan András Juhász Attila
Szarvasi Általános Művelődési Központ SZÁMK Vajda Péter Művelődési Központ
igazgató intézményegység-vezető
Szarvas, 2011. március 8.

A REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK HELYSZÍNEI ÉS IDŐPONTJAI 2011-BEN:

 
< Előző   Következő >