Kezdőlap arrow Hírek arrow A Viharsarok Néptáncszövetség tavaszi-nyári programjai
A Viharsarok Néptáncszövetség tavaszi-nyári programjai
2010. március 28.

Kedves Szövetségi Tagok!

A közelmúltban összeült az elnökség, és határozott arról, hogy a meglévő pályázati támogatásoknak, valamint Békés Megye Képviselő-testülete támogatásának köszönhetően a Békés Megyei IBSEN Nonprofit. Kft. Kulturális Irodájával együttműködve az első félévben három rendezvényt és egy képzést (erről a későbbiekben értesítünk mindenkit) valósít meg:

1.) VIHARSARKI KISEGYÜTTESEK ÉS GYERMEKEGYÜTTESEK TALÁLKOZÓJA - 2010. május 15-én, szombaton, Mezőberényben
Együttműködő partnerünk a szervezésben "Leg a Láb" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ.
Érdeklődni és jelentkezni lehet 2010. április15-ig Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, a szövetség honlapjáról letölthető jelentkezési lapon.

2.) VIHARSARKI TÁNCOSOK TALÁLKOZÓJA – 2010. július 3-án, szombaton, Gyulán a Körös-völgyi Sokadalom keretén.
Érdeklődni és jelentkezni lehet 2010. április15-ig Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, a szövetség honlapjáról letölthető jelentkezési lapon.


3.) ORSZÁGOS GYERMEKTÁNC FESZTIVÁL – 2010. július 2-3. Gyula, Körös-völgyi Sokadalom (az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület javaslata alapján kerülnek meghívásra a csoportok.)


Sajnálatos módon a Nemzeti Kulturális Alaptól lényegesen kevesebb támogatást kaptunk, mint az elmúlt években, így a rendezvényekre kevesebbet tudunk fordítani. A lehetőségek szerint az utazást, a zenei kíséretet mindenképpen meg szeretnénk oldani, étkezést nem biztos, hogy tudunk biztosítani, de erre csak a rendezvények előtt kb. 2 héttel tudunk választ adni.


Az elnökségi ülésen határozat született arról, hogy a későbbiekben két továbbképzést szervez a szövetség – pályázati támogatásoktól függően. A tervek szerint május végén, június elején Fitos Dezső és Kocsis Enikő kalotaszegi táncokat tanítana, októberben pedig Farkas Tamás és párja nadabi táncokat oktatna.


A szövetség honlapjára továbbra is várjuk a híreket, szeretnénk, ha naprakész információkat tartalmazna, kérünk mindenkit, hogy amennyiben bármilyen közérdekű információja, vagy a saját együttesével kapcsolatos fontosabb híre (előadás, táncház, koncert, tábor egyéb rendezvény), közlendője van, azt küldje el az alábbi e-mail címre:

Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Továbbra is várjuk az együttesi bemutatkozásokat is (főleg, ha nincs honlap). Ha valakinek a honlappal kapcsolatban észrevétele, ötlete van, kérjük, szintén a fenti e-mail címen jelezze, vagy vegye fel a kapcsolatot Hegedűsné Farkas Lillával a 06/30-2-188-880 telefonszámon.



Békéscsaba, 2010. március 22.


Az elnökség nevében:

Dombi Ildikó
elnök

 


A fenti levél és a jelentkezési lap letölthető az alábbi linkre kattintva:

viharsarok_programok_jellap_2010_marc.doc

 

 

 

 
 
< Előző   Következő >