Kezdőlap arrow Hírek arrow FELHÍVÁS
FELHÍVÁS
2010. január 28.

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat, Körösök Vidéke Egyesület a TÁMOP-3.2.3-08/2-2009-0013. Aa) projekt keretében 2010. március 1-től 180 órás, a felnőttképzésben akkreditált Kulturális projekt ciklus menedzsment (KPCM) képzést szervez 4x25 fő, azaz 100 fő számára térítésmentesen, mivel a képzés részvételi díját a tananyaggal együtt (500.000,-Ft/fő) a TIT, Körösök Vidéke Egyesület a fenti projekt keretében átvállalja.

A képzés célcsoportja: múzeumi, könyvtári,levéltári programszervezők, kulturális intézmények vezetői, művelődésszervezők,oktatási-, felnőttképzési szervezők, oktatási-, művelődési szervezők,non-profit, civilszervezetek munkatársai, média-kommunikációs területszakemberei, közigazgatásban, önkormányzatokban dolgozó kulturális szakemberek,önkormányzati, kisebbségi, esélyegyenlőségi programokban résztvevők,közalkalmazottak, népfőiskolai programvezetők, illetveművelődésszervező-kommunikáció szakos egyetemi, főiskolai hallgatók, tudományosfokozat megszerzésére pályázó felsőoktatásban oktatók, továbbá a kulturálisönképzésben részesülni szándékozó felelős értelmiség.

A képzés célja: a hazai kulturális, közművelődési,közgyűjteményi, a kulturális profilú felnőttképzési intézményrendszer, valaminta kulturális non-profit, civilszféra, az egyházak kulturálishumán-erőforrásának korszerű fejlesztése és képessé tétele a strukturálisalapokból tervezett fejlesztések fogadására, megvalósítására, a projektciklusmenedzsment meg-ismerésére és alkalmazására.

A tananyag (tematika) 4 blokkra tagolódik, melyek akövetkezők:

A képzési programmegvalósításában együttműködünk a Szent István Egyetem Gazdasági Karával(Békéscsaba), akik közreműködnek a több éves felnőttképzési gyakorlattal ésmagas színvonalú szakértelemmel rendelkező előadók biztosításában.

A tematikus egységeket kidolgozószakemberek figyelembe vették a projekt menedzsment, a kultúra gazdaságtan, avidék- és területfejlesztés, a szervezet- és minőségfejlesztés és a kulturálismarketing-kommunikáció korszerű tudományos kutatási eredményeken alapuló ésérvényes tanítási anyagait és vizsgakövetelményeit.

A képzés vizsgával zárul és asikeres vizsga végeztével a résztvevők tanúsítványt kapnak.

A képzés helyszíne:    TIT, Körösök Vidéke Egyesület székháza

                                   5600Békéscsaba, Damjanich u. 1/3.

Jelentkezni a jelentkezési laponlehet, amely megtalálható a képzés helyszínén, valamint a honlapon: www.titbcs.hu

Jelentkezési határidő: 2010.február 15. A határidőn túli jelentkezéseket nem fogadjuk el.

A jelentkezés elfogadásáról és apontos kezdési időpontról visszaigazolást küldünk.

Bővebb információ: személyesena fenti címen, valamint a 06 66 323-413 telefonon.

Békéscsaba, 2010. január 18.

                                                                                                Pelle Tamásné

                                                                                              projektmenedzser

 
< Előző   Következő >